m2Media
Kiinteistöalan oma mediatoimisto

Palvelut


 
 

Kiinteistökuvaus

alan parhaat ja monipuolisimmat kiinteistökuvaukseT

Asunnonetsijät ovat verkossa ja kokevat saavansa asunnosta sekä alueesta kokonaisvaltaisemman kuvan, kun perinteisten kuvien lisäksi myyntikohdetta on rikastettu liikkuvalla kuvalla. Me autamme sinua kaupallistamaan neliöt ja tavoittamaan uudet asiakkaat kustannustehokkaasti.  m2Media:n kiinteistökuvaukset ovat alan parhaat ja monipuolisimmat! Meidän kautta saat aina käyttöösi viimeisimmän tekniikan ja osaamisen. 

Olemme luotettava, tehokas, ammattitaitoinen, ahkera ja "asiakas ensin" -periaatteella toimiva kumppanisi. Olemme olleet alusta alkaen viemässä alan suurta murrosta eteenpäin ja näin tunnemme alan trendit, uhat sekä mahdollisuudet

Kokeile kumppanuuttamme, annamme 100% tyytyväisyystakuun!

 
 

Videokumppanuus

Videot alk. vain 149€

 

m2Media:n kuvauskumppanuus mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan tavan markkinoida kohteitasi. Kuvaat itse kohteen helppokäyttöisellä kameralla ja me rakennamme materiaalista sinulle laadukkaan kohdevideon. Näin saat käyttöösi parhaat editoijat ja huippulaadukkaan videon still-kuvien hinnalla.  

Digitalisoitumisen myötä yhteistyömme ei ole enää aluesidonnainen, vaan voimme palvella sinua samalla tavalla kohteesi sijainnista riippumatta.

 
 
 

VIDEOPAKETIT

Herätä kohteesi eloon videolla

Olemme paketoineet eri kuvauspalvelut myyntikohteesi luonteen mukaan. Valittavissasi on peruspaketista aina laajaan elokuvatason videoon, huomioiden kohteesi erityispiirteitä. 

Voima, Teho ja Luxus -pakettien videoilla voit halutessasi itse toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi.

 
Piispanpelto-15.jpg

voima

Sisä- tai ilmavideo

Voima-paketti esittelee kohteen asiakkaillesi korostaen aina myyntiargumentteja. Paketti sisältää sisä- tai ilmavideon. Saat paketin yhteyteen still-kuvat hintaan  50€.

250 €

Dagmarinkatu-15.jpg

Teho

sisävideo + ilmavideo

Suosituin Teho-pakettimme yhdistää sisä- ja ilmavideon esitellen tehokkaasti kohteen ympäristöineen ja palveluineen. Tämä paketti soveltuu hyvin esim. pientaloalueelle. Saat paketin yhteyteen still-kuvat hintaan 50€.

350 €

kuusikkotie35a_-32.jpg

Luxus

Sisävideo + laaja ilma + still-kuvat

Kun kohteesi tarvitsee erityistä huomiota tai kohteesi on poikkeuksellisen uniikki, on Luxus-kuvauspaketti oikea valinta. Viimeistelemme kohteen parhaat puolet videolle tunteeksi, johon on helppo ihastua. Paketti sisältää laajan ympäristöä esittelevän ilmavideon lisäksi asunnon yksityiskohtiin, materiaaleihin ja varusteluun keskittyvän sisävideon sekä kattavan still-kuvapaketin.

699 €

 

 

VALOKUVAUS

Laadukkaat valokuvat kohteesta ja alueesta

Valokuvien merkitys kasvaa koko ajan. Hyvät ja laadukkaat valokuvat ovat perusta kohteesi markkinoinnissa. Kiinteistökuvaajamme ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia myös ilmakuvauksessa.

 

Ilmakuvat

Korosta kohteesi upeita puolia ilmasta käsin. Asiakkaasi saa laajemman kuvan kohteesta, tontista, sijainnista tarvittaessa lähialueiden palveluista. 

100 €

ILmaKuvat + kohdekuvat

Tämä paketti sisältää kaikki mitä tarvitset still-kuvilta kohteesi markkinointiin. Ilmakuvat, laajat ulko-, sisäkuvat, sekä tyylikkäitä yksityiskohtia esittelevät fiiliskuvat.

150 €

 
 

 

3D ja virtuaalitodellisuus

MODERNIT TYÖKALUT NELIÖIDEN ESITTELYYN

Mahdollista asiakakaillesi esittely 24/7 heidän oman aikataulunsa mukaisesti. Virtuaaliset kohde-esittelyt ovat oiva keino palvella kiireisiä asunnonostajia, ajasta ja paikasta riippumatta. Näillä työkaluilla asiakkaasi saa kokonaiskuvan myytävästä kohteesta jo ennakkoon ja tehostat näin myös perinteisiä asuntoesittelyjä.

Käännä katse jo tulevaisuuteen ja luo asiakkaillesi mahdollisuus tutustua tuleviin kohteisiin. 

 
 
scanning-la-home-with-matterport-1200x700-1080x675.jpg

3D-kuvaus

Olemassa oleville kohteille

Mahdollista asiakkaillesi virtuaalinen asuntoesittely, vaikka heidän omalta kotisohvaltaan. Ainutlaatuinen ja realistinen 3D-kokemus olemassa olevien tilojen ja paikkojen tutustumiseen haluamallasi päätelaitteella.

240€

m2media-render-2.jpg

3D-piirros

Rakennushankkeille

Herätä rakennushankkeesi eloon jo ennen, kuin itse rakennustyöt ovat edes alkaneet. Huipputason 3D-osaamisemme mahdollistaa kurkkaamisen tulevaisuuteen ja tutustumisen tuleviin projekteihin, aivan kuin olisit jo paikan päällä. Vaikuta positiivisesti asunnonostajiin ja luo heille ympäristö, asunto tai koko taloyhtiö, mistä mahdollisesti löytyisi heidän tuleva koti. Olemme luotettavin markkinointikumppani rakennushankkeellesi.

KYSY projektikohtainen TARJOUS

Kaikki sivun hinnat ovat ALV 0%, hintoihin lisätään ALV 24%
 

office.jpeg
 

Markkinointipalvelut

Autamme yrityksesi markkinoinnissa

Kiinteistöalan mediapaletti jatkaa pirstaloitumista ja digitaalinen murros kiihtyy koko ajan. Markkinointiviestit hukkuvat myös helposti, jos viestin vientiä ei ole suunniteltu oikein. Viestien tai mainoskampanjoiden tulee olla hyvin suunniteltuja ja tavoittaa oikeita kohderyhmiä oikeaan aikaan. Toteutamme mainoskampanjan aina suunnitelmasta toteutukseen koosta riippumatta. Voitte käyttää meitä suunnittelutoimistona, jos kaipaatte pientä piristystä visuaalisuuteen tai voitte ulkoistaa toimintoja suoraan meille. m2Media:lla haluamme tehostaa teidän viestejänne ja rakentaa visuaalisesti näyttäviä julkaisuja mm. myytävistä kohteista. 

 Printtimedia

Digimedia

 Hakusanamainonta Google AD

Some