m2Media
Kiinteistöalan oma mediatoimisto

Copy of Palvelut

 
 

Kiinteistökuvaus

Asunnonetsijät ovat verkossa ja kokeekin saavansa asunnosta sekä alueesta kokonaisvaltaisemman kuvan, kun perinteisten kuvien lisäksi myyntikohdetta on rikastettu liikkuvalla kuvalla. Me autamme teitä kaupallistamaan neliöt ja tavoittamaan uudet asiakkaat kustannustehokkaasti. Meidän kanssamme erotut eduksesi. m2Median kiinteistökuvaukset on alan parhaat ja monipuolisimmat!

Meidän kautta saat aina käyttöösi viimeisimmän tekniikan ja osaamisen.

 
 
matterport.jpg

LINENS

Mahdollista asiakkaillesi virtuaalinen asuntoesittely, vaikka heidän omalta kotisohvaltaan.Ainutlaatuinen ja realistinen 3D-kokemus olemassa olevien tilojen ja paikkojen tutustumiseen haluamallasi päätelaitteella.

 

TOILETRIES

Valokuvien merkitys kasvaa koko ajan. Hyvät ja laadukkaat valokuvat on perusta kohteesi markkinoinnissa. Kiinteistökuvaajamme ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia myös kopterikuvauksessa.

 
 
IMG_2564.jpg

 

Myyntikohdeteiden stailaus

Stailaajamme luovat kohteestasi ihastuttavan ensikohtaamisen. Myyntistailaus korostaa kohteen parhaimpia puolia ja luo ostajille mielikuvan, johonka on helppo ihastua. Myyntistailaus voidaan tehdä käyttäen kohteen olemassa olevia huonekaluja ja esineitä, tai vaihtoehtoiseti voimme kalustaa tyhjänkin kohteen, luoden kodikkaan tunnelman. 

 

Rakennushankkeille

Herätä rakennushankkeesi eloon jo ennen, kuin itse rakennustyöt edes ovat alkaneet.Tämä mahdollistaa tutustumisen tuleviin projekteihin sekä kolmiulotteisesti että interaktiivisesti ja videon muodossa, aivan kuin olisit jo paikan päällä. Vaikuta positiivisesti asunnonostajiin ja luodaan heille ympäristö, asunto tai koko taloyhtiö, mistä mahdollisesti löytyisi heidän tuleva koti. Olemme varmin markkinointikumppani rakennushankkeellesi.

 
 

Markkinointipalvelut

Kiinteistöalan mediapaletti jatkaa pirstaloitumista ja digitaalinen murros kiihtyy koko ajan. Markkinointiviestit hukkuvat myös helposti, jos viestin vientiä ei ole suunniteltu oikein. Viestien tai mainoskampanjoiden tulee olla hyvin suunniteltu ja tavoittaa oikeita kohderyhmiä ja oikeaan aikaan. Toteutamme mainoskampanjan aina suunnitelmasta toteutukseen koosta riippumatta. Voitte käyttää meitä suunnittelutoimistona, jos kaipaatte pientä piristystä visuaalisuuteen tai voitte jopa ulkoistaa toimintoja suoraan meille. m2Media:lla haluamme tehostaa teidän viestejä ja rakentaa visuaalisesti näyttäviä viestejä mm. myytävistä kohteista.

Näissä olemme vahvoja

·      Printtimedia

·      Digimedia

·      Hakusanamainonta Google AD

·      Some