m2Media
Kiinteistöalan oma mediatoimisto

Palvelut


 
 

Kiinteistökuvaus

Asunnonetsijät ovat verkossa ja kokeekin saavansa asunnosta sekä alueesta kokonaisvaltaisemman kuvan, kun perinteisten kuvien lisäksi myyntikohdetta on rikastettu liikkuvalla kuvalla. Me autamme teitä kaupallistamaan neliöt ja tavoittamaan uudet asiakkaat kustannustehokkaasti. Meidän kanssamme erotut eduksesi. m2Median kiinteistökuvaukset on alan parhaat ja monipuolisimmat!

Valokuvien merkitys kasvaa koko ajan. Hyvät ja laadukkaat valokuvat on perusta kohteesi markkinoinnissa. Kiinteistökuvaajamme ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia myös ilmakuvauksessa.

Meidän kautta saat aina käyttöösi viimeisimmän tekniikan ja osaamisen.

 
Dagmarinkatu-15.jpg

ILMAKUVAT

Ilmakuvaus

Korosta kohteesi upeita puolia ilmasta käsin ja anna asiakkaallesi laajemman kuvan kohteesta, tontista, sijainnista sekä lähialueiden palveluista. Kiinteistökuvaajamme ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia myös ilmakuvauksessa.

100 €

ILMAKUVAT

 

+kohdekuvat

 

 

ILmaKuvaus + kohdekuvaus

Valokuvien merkitys kasvaa koko ajan. Hyvät ja laadukkaat valokuvat on perusta kohteesi markkinoinnissa. Tämä paketti sisältää kaikki mitä tarvitset still-kuvilta kohteesi markkinointiin. Ilmakuvaus, ulko,- ja sisäkuvat sekä fiiliskuvat. 

150 €


IMG_2062.JPG

VIDEO-KUMPPANUUS

 

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at arcu lacus. Vivamus dolor est, efficitur quis dolor et, vestibulum pellentesque est. 

149 €

Photo 6.7.2017 13.48.35 (1).jpg

voima

Sisävideo

Voima-paketilla esittelet kohteen asiakkaillesi. Paketti sisältää sisävideon, jossa halutessasi voit itse toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi

250 €

IMG_2946.JPG

Teho

Ilma, + sisävideo

Teho-paketti tuo myös ilmavideon ja tämä paketti soveltuu hyvin pientalo-alueelle. Pakettiin kuuluu ilmavideo sekä sisävideo ja halutessasi voit itse toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi

350 €

Dagmarinkatu-15.jpg

Luxus

Sisävideo + laaja ilma + fiilis

Mikäli kohteesi tarvitsee erityistä huomiota tai kohteesi on poikkeuksellisen uniikki, on Luxus-kuvauspaketti oikea valinta. Viimeistelemme kohteen parhaat puolet videolle tunteeksi johon on helppo ihastua. Paketti sisältää laaja-alaisesti ilmavideota, sisävideota sekä halutessasi voit itse toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi. 

699 €


 

3D ja virtuaalitodellisuus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at arcu lacus. Vivamus dolor est, efficitur quis dolor et, vestibulum pellentesque est. Integer ullamcorper egestas augue, eu fringilla tortor lobortis eget. Morbi et dui quis enim feugiat vulputate. Fusce convallis laoreet tellus id finibus. Aenean venenatis in nunc nec venenatis. Fusce eu metus neque. Sed ut ultricies massa.

 

Myyntikohdeteiden stailaus

Stailaajamme luovat kohteestasi ihastuttavan ensikohtaamisen. Myyntistailaus korostaa kohteen parhaimpia puolia ja luo ostajille mielikuvan, johonka on helppo ihastua. Myyntistailaus voidaan tehdä käyttäen kohteen olemassa olevia huonekaluja ja esineitä, tai vaihtoehtoiseti voimme kalustaa tyhjänkin kohteen, luoden kodikkaan tunnelman. 

3d.jpg

3D-piirros

Rakennushankkeille

Herätä rakennushankkeesi eloon jo ennen, kuin itse rakennustyöt edes ovat alkaneet.Tämä mahdollistaa tutustumisen tuleviin projekteihin sekä kolmiulotteisesti että interaktiivisesti ja videon muodossa, aivan kuin olisit jo paikan päällä. Vaikuta positiivisesti asunnonostajiin ja luodaan heille ympäristö, asunto tai koko taloyhtiö, mistä mahdollisesti löytyisi heidän tuleva koti. Olemme varmin markkinointikumppani rakennushankkeellesi.

 

Markkinointipalvelut

Kiinteistöalan mediapaletti jatkaa pirstaloitumista ja digitaalinen murros kiihtyy koko ajan. Markkinointiviestit hukkuvat myös helposti, jos viestin vientiä ei ole suunniteltu oikein. Viestien tai mainoskampanjoiden tulee olla hyvin suunniteltu ja tavoittaa oikeita kohderyhmiä ja oikeaan aikaan. Toteutamme mainoskampanjan aina suunnitelmasta toteutukseen koosta riippumatta. Voitte käyttää meitä suunnittelutoimistona, jos kaipaatte pientä piristystä visuaalisuuteen tai voitte jopa ulkoistaa toimintoja suoraan meille. m2Media:lla haluamme tehostaa teidän viestejä ja rakentaa visuaalisesti näyttäviä viestejä mm. myytävistä kohteista.

Näissä olemme vahvoja

·      Printtimedia

·      Digimedia

·      Hakusanamainonta Google AD

·      Some

Myyntikohdeteiden stailaus

Stailaajamme luovat kohteestasi ihastuttavan ensikohtaamisen. Myyntistailaus korostaa kohteen parhaimpia puolia ja luo ostajille mielikuvan, johonka on helppo ihastua. Myyntistailaus voidaan tehdä käyttäen kohteen olemassa olevia huonekaluja ja esineitä, tai vaihtoehtoiseti voimme kalustaa tyhjänkin kohteen, luoden kodikkaan tunnelman.